Winter Quest

Winter Quest

De reis van de ziel

De winter is het seizoen waarin de natuur zich terugtrekt en zich in een mantel van verstilling hult. Het licht en de warmte zijn schaars, alles wordt naar binnen gericht.

Eeuwenlang hebben mensen zich teruggetrokken in de natuur om in volledige afzondering antwoorden te vinden op hun levensvragen en om spirituele wijsheid te verwerven.

Ook vandaag is deze aloude ceremonie een intensieve en voedzame manier om inspiratie, inzichten en antwoorden te vinden die van betekenis zijn voor jouw levenspad.

Tijdens deze reis verblijf je twee dagen en twee nachten in de ongerepte natuur, op een plek die speciaal voor jou bestemd is. je bent er vastend en alleen met jezelf en met vooral de Spirit van het Noorden die daar jouw leraar is. Om naar binnen te keren, de verbinding met jezelf en met de aarde te herstellen, om leven te vernieuwen, contact te maken met je bestemming, om heling te vinden, om je innerlijk vuur te hoeden. 

Brugijspegels_KL

We gaan de duisternis in omdat daar de ziel zich bevindt. Sommige dingen kunnen we best in het donker doen, zoals het omzetten van ruwe grondstoffen in werktuigen en kunstvoorwerpen. Er huist in onze ziel een smid die de mislukkingen en successen van een mensenleven omsmeedt tot eeuwige vormen die ons maken tot wie we zijn.

Deze Quest is een uitgelezen setting om de goddelijke smid zijn werk te laten doen, waardoor je jezelf (meer) kan harden en stalen en helpen in de wereld echt iemand te zijn.

 

 

Om deel  te nemen aan deze zoektocht, waarbij water en vuur jouw metgezellen zijn, moet je al ervaring hebben met Vision Quest, en dien je een motivatiebrief te sturen naar Dirk

We worden lichamelijk één keer geboren. De ziel ondergaat een eeuwige, steeds voortgaande geboorte.